Aktualno

LEA Spodnje Podravje

ENETUR
5.03.2018

ENETUR

V zadnjem času stopajo v ospredje turističnih ponudb ti, eko turistične destinacije, na katerih turisti preživljajo prosti čas v naravi, vendar morajo nastanitvene kapacitete in ponudniki tovrstne ponudbe tudi sami izpolnjevati ti. eko pričakovanja turistov...

Preberi več
FEEDSCHOOLS
17.11.2017

FEEDSCHOOLS

V Srednji Evropi je bil velik del obstoječih stavb zgrajen pred letom 1970 in te stavbe niso v skladu z zahtevanimi standardi. Obnova stavb je nujna, vendar so spodbude zagotovljene zgolj zasebnim vlagateljem. Na drugi strani pa je prenova javnih zgradb močno otežena, saj se lokalne oblasti soočajo s hudimi omejitvami proračuna...

Preberi več
PREMAKNI PORABO
13.10.2017

PREMAKNI PORABO

NEDO je triletni projekt (2016-2019) pametnih omrežij, v katerem so osnovni partnerji NEDO in njegov pooblaščeni izvajalec Hitachi ter družba ELES.

Preberi več
Mednarodna konferenca ZEROCO2
2.02.2018

Mednarodna konferenca ZEROCO2

Partnerji projekta ZEROCO2 verjamemo, da so ključ do trajnostnega načina življenja in znižanja emisij prav nič emisijske stavbe. Mednarodna konferenca ZEROC02 je namenjena izmenjavi izkušenj s področja oblikovanja energetske politike, promociji nič emisijskih stavb, okoljski trajnosti in zmanjševanju negativnih vplivov na podnebne spremembe. Na konferenci bomo predstavili koncept nič emisijskih stavb, njihove koristi za okolje in stroškovno učinkovitost z uporabo različnih tehnoloških možnosti, ki so nam na voljo.

Preberi več
PREMAKNI PORABO
12.10.2017

PREMAKNI PORABO

S sodelovanjem pri projektu PREMAKNI PORABO lahko dosežete PRIHRANEK PRI VAŠEM STROŠKU ELEKTRIKE, hkrati pa s tem pripomorete k učinkovitejšemu delovanju elektroenergetskega omrežja in vašemu lokalnemu okolju.

Preberi več
CEESEN
12.12.2016

CEESEN

CEESEN je trajnostno energetsko omrežje na področju srednje in vzhodne Evrope v katero bomo povezali deležnike z namenom izmenjave dobrih praks ter izkušenj, sodelovanja, promocije, komunikacije in podobno.

Preberi več