Mednarodna konferenca ZEROCO2

V čast nam je, da Vas lahko povabimo na mednarodno konferenco ZEROCO2, ki bo potekala 21. in 22. marca 2018 v kongresno – kulturnem središču Dominikanskega samostana na Ptuju. Konferenca bo odlična priložnost, da se seznanite in povežete z organizacijami iz javnega in zasebnega sektorja iz različnih držav EU, ki vzpodbujajo ustvarjanje skoraj nič emisijskih stavb s prehodom na nizkoogljično gospodarstvo.

Partnerji projekta ZEROCO2 verjamemo, da so ključ do trajnostnega načina življenja in znižanja emisij prav nič emisijske stavbe. Mednarodna konferenca ZEROC02 je namenjena izmenjavi izkušenj s področja oblikovanja energetske politike, promociji nič emisijskih stavb, okoljski trajnosti in zmanjševanju negativnih vplivov na podnebne spremembe. Na konferenci bomo predstavili koncept nič emisijskih stavb, njihove koristi za okolje in stroškovno učinkovitost z uporabo različnih tehnoloških možnosti, ki so nam na voljo. Cilj je prepoznati potrebe po izboljšanju energetske politike in predstaviti predloge za izboljšanje le te, z namenom, da »ZEROC02« stavbe postanejo realnost. Verjamemo, da bo sodelovanje akterjev s področja energetike in energetske politike pomenilo razliko med uspešno in neuspešno implementacijo nič emisijskih stavb, zato je vaša udeležba močno zaželena.

Vljudno Vas vabimo na dinamično mednarodno konferenco, ki bo dala usmeritve za spremembo energetske politike za učinkovito implementacijo nič emisijskih stavb.

Registracija: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqFR0sqfGj4o6Y6nWoI4427NwmufkfR8lGAwiMBTwOsLjo-Q/viewform?usp=sf_link

Več informacij najdete na naslednji spletni povezavi: https://www.interregeurope.eu/zeroco2/

Konferenca bo potekala v angleškem jeziku in bo za Vas brezplačna.

Upamo, da se vidimo na konferenci!

Projektna skupina ZEROCO2.

Vas zanima več informacij?